More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!

Centar stranih jezika “Queen” je osnovan sa ciljem pružanja usluga najvišeg kvaliteta u oblasti učenja stranih jezika. Moderne nastavne metode, stručni predavači, odlični tehnički uslovi i opremljenost, neprekidno usklađivanje programa škole sa razvojem tržišta samo su neki od razloga da se odlučite upravo za nas.

Naša vizija je da postanemo jedna od vodećih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji Vojvodine. Uz primenu najboljih metoda podučavanja, uvažavajući savremene trendove u društvu i obrazovanju, trudimo se da našim polaznicima pružimo savremeno obrazovno okruženje sa maksimalnim učinkom, koji podržava intelektualni i socijalni razvoj učenika, podstičući ih da postanu uspešni i poštovani pojedinci.

U Centru stranih jezika “Queen” predaju diplomirani profesori jezika koji Vam uz savremene nastavne metode, literaturu, audio i video materijal pružaju visokokvalitetnu nastavu stranog jezika. Odlikuje ih stručnost, velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Prate Vas sve vreme u procesu učenja i uvek su Vam na usluzi.