More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!


1

Kursevi za decu

Namenjeni su deci predškolskog uzrasta (5 – 6 godina), kao i deci nižih i viših razreda osnovne škole (7 – 15 godina). Cilj svakog kursa je da obezbedi motivacioni kontekst u kome učenje engleskog jezika postaje stimulativno i zabavno iskustvo za decu, čime se razvija pozitivan odnos prema jeziku.

2

Kursevi za odrasle

U okviru kurseva za odrasle možete se odlučiti za kurs opšteg engleskog jezika ili poslovnog engleskog. Opšti kursevi za odrasle su namenjeni svima koji žele da poboljšaju svoje znanje engleskog jezika, dok su poslovni kursevi namenjeni svim zaposlenima ili studentima koji se pripremaju da započnu svoju profesionalnu karijeru.

3

Intenzivni kursevi

Namenjeni su svima koji žele da obnove nekadašnje znanje ili nauče nešto novo u što kraćem vremenskom roku. Nastava se odvija svakog radnog dana po 90 min. Fond: 40 školskih časova.

4

Kursevi za firme

Dobro poznavanje stranih jezika zaposlenih u nekoj firmi utiče kako na intelektualni razvoj pojedinca i kvalitet rada preduzeća, tako i na celokupni imidž firme. Kursevi mogu biti organizovani u vidu grupne ili individualne nastave. Nastava može biti organizovana u okviru prostorija naše škole ili u prostorijama Vaše firme.